Arrangementer 2021

På sporet igen, 26.09.2021

Efter en sommerpause, er vi endelig i gang igen. Derfor var emnet også på sporet igen. Det er jo det vi skal oven på en laaaaaaaang pause. 

Vi hørte både nye og gamle viser. Der var skam også nogle, som de aktive selv havde oversat. 

Vores "husorkester" med Kirsten, Ole, Ib og Jørgen startede eftermiddagen med en "Startblues",hvor der var gang i både trommer, guitar og klaver. 

Marina sang visen "Nye tider", hvorefter Gulla tog over og sang en gammel kending "Bellami".

Ib spillede på sin nye harmonika og sang visen "Den lile café ved havnen". Jørgen sang "En enkelt melodi". 

Dernæst var Kirsten på scenen med "Sømandsvise" og så satte Ole gang i festen med "Ta' med ud og fisk", som vi alle kunne synge med på. 

Alberte Vinding er bl.a. kendt for sangen "Lyse nætter", som Marina fortolkede flot.

I stadig den nyere afdeling, sang Suzanne "Frit Land".

Jørgen stod solidt placeret med begge ben på jorden på sine "Tyve Tønder Land", inden Gulla sluttede første afdeling med "På den gammeldaws facon".

Suzanne indledte 2. afdeling med "Tusind Stykker". Så sang Jørgen om "Lille Lise let på tråd".

Ib havde budt hele husorkestret op til sang og dans og sang "Troels Fløjtespiller", som er kendt med især De Gyldne Løver.

Marina sang "Sådan nogen som os". 

Kirsten sang "Visne løv", som er en vise, Ole har skrevet til bisættelsen af en viseven's mand fra Århus. En rigtig smuk vise.

Igen til søs og denne gang med Ole i "Den mellemste køje". Herefter hørte vi igen Kirsten, denne gang med en oversættelse af Ole af sangen "Over the Rainbow", som på dansk er kommet til at hedde "Der hvor regnbuen ender".

Ord og toner stod på rad og række, men Ib lykkedes med at komme helskindet igennem "12 flasker whiskey" også uden at blive alt for fuld.

Gulla tog os også med på søen i "Mellem Sjælland og Skåne", hvor vi hørte om, hvordan det kan gå når man er på indkøbstur med Sverigesfærgen.

Som slutsang, gav Suzanne os "What a wonderfuld world".

Der var naturligvis også plads til et par fællessange fra vores højskolesangbog. 

På grund af de meget trælse adgangsforhold for både publikum og vores aktive, og de store udfordringer med p-pladser, har vi valgt, at vi fra næste arrangement flytter retur til Horsens Bibliotek, hvor vores arrangementer fremover vil blive afholdt.

En anden ændringer bliver, at I selv må medbringe kaffe og kaffekop, da vi ikke får mulighed for at lave og sælge kaffe. Der vil dog stadig være vin, øl og vand, som I kan købe til vores rimelige priser.

På Slap Line 20.06.2021

Nøj, hvor har vi glædet os... sådan indledte vores formand vores 1. viseeftermiddag siden november 2020 - altså for ½ år siden. Endelig kunne vi få lov, at spille for vores dejlige visevenner og andre publikummer. Eftermiddagen blev igen afholdt på Horsens Bibliotek, og vi var 32 til koncerten. Det var fantastisk dejligt at se, at så mange stadig støtter op om os, trods den lange - ufrivillige - pause. De aktive var "på slap line", og havde fundet en blandet buket viser og sange frem til os. Vi fik også indviet vores helt nye højskolesangbog. Vi har nemlig været så heldige sidste år, at få en donation fra Hede Nielsen Fonden til indkøb af 42 helt nye højskolesangbøger, som vil erstatte vores tidligere sangblade. Disse vil dog udkomme, når vi har helt specielle arrangementer.
 
Hold øje med forsiden, hvor vi vi lægge datoerne for vores næste arrangementer op, lige så snart vi kender dem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.07 | 09:24

Det var da dejligt. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Findes under fanebladet
"Bestyrelsen"

...
14.07 | 06:53

Jeg er smadderglad for at have fundet jer - tilfældigt her via Google

...
07.03 | 19:29

Hej igen. Det er bare helt i orden. Mange tak for svaret.
Venlig hilsen
Jane

...
07.03 | 17:54

Hej Jane Vestrup. Ja man kan sagtens komme med som publikum uden at være medlem... Det koster 50 kr. pr. person pr. arrangement.

...
Du kan lide denne side